M'agrada la cuina de tot arreu, viatjant o veient documentals de televisió on la cuina és la protagonista. Aquest últim viatge em va portar a la cuina vegetariana, per aperitiu ens van treure un got de Kombucha i uns snacks de cigrons on els xiquets no van ficar cap pega. Així que cap al blog!!
Ingredients;
400 grs de cigrons escorreguts
1 culleradeta de primentó de la Vera
2 culleradetes d'orenga
1 punteta de comi
1 culleradeta d'all en pols
1 culleradeta de ceba en pols
1 xorret de suc de llimona
1 punteta de sal
1 cullerada d'oli d'oliva
Posarem tots els ingredients dins d'un bol, o mesclem bé.
Agafarem una llanda de forn amb paper vegetal i els posarem al damunt sense que és toquen uns amb els altres. A 200ºC durant 40 minuts amb ventilador si pot ser, si no dalt i baix.
Durant aquest 40 minuts aneu remenant-los.
Una vegada freds, ja els podeu gaudir.
SALUT I BONA CUINA!!!
Ingredients;
400 grs de cigrons escorreguts
1 culleradeta de primentó de la Vera
2 culleradetes d'orenga
1 punteta de comi
1 culleradeta d'all en pols
1 culleradeta de ceba en pols
1 xorret de suc de llimona
1 punteta de sal
1 cullerada d'oli d'oliva
Posarem tots els ingredients dins d'un bol, o mesclem bé.
Agafarem una llanda de forn amb paper vegetal i els posarem al damunt sense que és toquen uns amb els altres. A 200ºC durant 40 minuts amb ventilador si pot ser, si no dalt i baix.
Durant aquest 40 minuts aneu remenant-los.
Una vegada freds, ja els podeu gaudir.
SALUT I BONA CUINA!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario