Ingredients;
Una masa d'hojaldre
fruita la que ens agrade.
Xocolata negra
almívar de taronja (opcional)
CREMA PASTISSERA
1 got de llet
1cullerada de farina
4 cullerades, de sucre molt
2 yemes d´ou
la pela d´una llima.
Primer de tot precalentarem el forn a 220ºC dalt i baix. Agafarem una cassola i ficarem tots els ingredients per a fer la crema pastissera , anem removent fins que espesse, ja veureu que en seguida és lliga.
Deixem refredar la crema. Agafarem la massa d'hojaldre i li ficarem cigrons al damunt perquè el pes d'ells fara que no puge molt, enfornarem segons el que ens marque el paquet de l'hojaldre.
Quan ja haura pasat el temps o traurem i o deixarem refredar, afegirem una capa molt fina de xocolata negra, que haurem fet al "bany Maria" la deixarem refredar a la nevera fins que sigui dureta.
Ficarem la crema i la fruita que vulguessem, també o podem banyar amb almívar de taronja o ficarem a la nevera i fresquet està deliciós!!
Nota: Els cigrons no els llencem, els guardarem per al proxim pastís..
A l'hojaldre li podeu donar la forma que vulguessiu dibuixant amb plantilla o a ull, poden sortir tots els números, pot ser un pastís molt bo i diferent d'aniversari.
BON PROFIT!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario