sábado, 13 de junio de 2015

Taronja confitada

 Ja quasi som a San Joan! aprofitarem les ultimes taronjes de la temporada per a confitar-les així podrem decorar les coques.També les podem congelar i les farem servir per a la coca de "Reis" o les "Manjoies".

Ingredients:
3 taronjes
150 ml d´aigua
1 cullerada de bicarbonat
300grs de sucre.
 Rentem les taronjes,les eixuguem amb un drap,tallarem a rodanxes les taronges i les ficarem a una cassola cobertes d´aigua amb la cullerada de bicarbonat,això farà que la taronja no sigue tant àcida,Quan arranqui a bullir la traurem del foc i l´escorrerem.
 Tornarem a omplir la cassola amb la taronja i la cubrirem amb els 150ml d´aigua i el sucre,a de bullir 30 minuts a foc mínim jo en lo meu cas al numero 8 de la vitro.
 Després la deixarem a una reixa per a que es refredin.


No hay comentarios:

Publicar un comentario