Com teinu l´hort de carabassons? Jo arrebossat, creixen en seguida el pròxim any només en plantaré tres plantes ja en tindrem prou. Ara el que sobri per als porquets.
3 carabassons mitjans,
mig pimentó roig,
1 ceba mitjana,
1 albèrginia petita,
2 cullerades de tomata fregida,
250grs de carn picada, o soja texturitzada
oli,sal,pebre.
Farem un sogregit amb la ceba, pimentó, albérginia li ficarem una miqueta de sal o taparem una estona. (10 minuts).
Després ficarem la carn sal i pebre, alguna espècie si voleu. Deixarem coure la carn.
Fiquem les dos cullerades de tomata i continuem amb la cocció. Quan ja estigui tot cuit o deixem repossar.
Jo aquesta part la faig el dia abans per la nit, després de sopar. Agafarem la cassola al vapor i li ficarem dos dits d'aigua posarem la reixa amb els carbassons tallats i una miqueta de sal o taparem ,quan arranqui a bullir 20 minuts, els deixo tota la nit dins la cassola així van treient el suc.
Al de matí buido els carabassons amb una cullereta i el farciment del carabassó el poso a la mescla de carn que vam fer ahir.
Omplim els carbassons i els fiquem a una llanda de forn. Encenem el forn al grill.
Farem la betxamel.
Ingredients:
1 got de llet,
1 cullerada de farina,
una miqueta de ceba ratllada,
oli, sal, pebre i nou moscada.
Fiquem oli a una cassola i tirem la ceba deixem que és dori , fiquem la cullerada de farina o remourem bé i tirem el got de llet jo la fico gelada de la nevera i començo a remenear fins que espessi a foc fortet al 8 de la vitro.
Li afegim sal , pebre i nou moscada si voleu.
Tirem per damunt dels carabassons la betxamel.
Forn al grill de 6 a 8 minnuts.
BON PROFIT!
No hay comentarios:
Publicar un comentario