Albergínia,mmm que bona! ara és el seu temps l´hort està ple, les grosses per fàrcir,i les llargues per a fregir amb farina d´arròs o farina de cigrons. Aquesta recepta ens la va ensenyar un amic nostre que és diu David i també li agrada molt la cuina, així que tots els estius fem aquest plat amb molt d´ exit.
Ingredients:2 albergínies grans
1 paquet de formatge light
1 paquet de pernil dolç de pavo
3 ous
Farina
oli de girasol.
Tallarem les albergínies amb una mandolina les salarem i les deixarem una estona perquè vagin traient l´aigua.Després les escorrerem i jo els i passo una aigua.
Les rebosem amb farina i les fregim amb oli de girasol ven calent. Les fiquem a un paper per a xuplen l´oli.
Batrem els ous i reservem. Anem fent pisos, albergínia, pernil dolç i formatge anem pintant en ou batut.
Quan ja o tinguéssem tirem tot l´ou per damunt.
Forn precalentat al grill. Enfornarem 8 minuts. Bon profit!
Nota: Les albergínies és poden fer a la planxa per a que siguen una mica més light.Aquest plat atipa molt així que és per a 4 persones.Per als nens és pot pelar l´albergínia la pell i així no veuen cap color estrany.
No hay comentarios:
Publicar un comentario