lunes, 27 de julio de 2015

Presséc en almívar


Temps de préssecs, caloreta. Matinem i fem préssec amb almívar o tindrem per a nadal, un dinar on voldrem impressionar o simplement un bon berenar on també ens podrem beure el suc.
 Ingredients:

2kl de préssec pelat i tallat,
1 litre d´aigua,
400grs de sucre.
4 pots de vidre.
Primer de tot esterilitzem els pots
.
Ficarem l´aigua al foc,quan arranqui a bullir tirem el sucre (no deixarem bullir), apaguem el foc i deixem refredar l'almívar.

Agafarem els pots ja esterilitzats i els omplirem amb el préssec i el seu almívar fred taparem  o ficarem al bany maria, quan arranqui a bullir 2 minuts. És molt important el temps de cocció tan sols són 2 minuts. Deixarem els pots dintre de l'aigua fins que sigui freda. Per a més informació aquí teniu la recepta:
L'any passat vaig fer les dos receptes la de la iaia i aquesta i la veritat és que està ens va agradar més, i no té tanta el·laboració, així que em quedo amb aquesta. BON ESTIU!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario