miércoles, 12 de agosto de 2015

Lasanya vegetal

Avui em dinat aquesta lasanya, l´hort ple de tomates, albergínies entre altres e pensat en aquesta fer una cosa diferent i ràpida de fer, amb espècies un plat Itàlia podríem dir.
Ingredients:
2 albergínies redonetes
3 tomàquets madurs
mozzarella
sal, oli, orenga, albahaca.

Precalentarem el forn a 180ºC.  Tallarem l´albergínia amb l´ajuda d´una mandolina a llesques agafarem un llanda per a forn amb paper d´alumini i un xoret d´oli d´oliva i sal.

 Possarem l´albergínia damunt del paper  li tirarem oli i sal per l´altra banda. Enfornarem 12 minuts.
 Quan ja a passat el temps anem montan la lasanya albergínia tomata sal, orenga i albahaca.
 Per finalitzar tirem per damunt la mozzarella o possem al grill 5 minuts fins que estigui doradet. Faci´l i rÀpid o podem fer al matí i es queda dins del forn asta l´hora de dinar. SALUT I BON PROFIT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario