sábado, 15 de agosto de 2015

Cóc de maçana de la "mama"

Aquest cóc l´elabora la meva mare per aquest temps quan bé la maçana del agredolç la del paradís les maçanes antigues que tenim a l´hort és una massa que s´ha de treballar molt bé i quan és posa a la llanda l´hem de fer molt fina de gruix, els ingredients són molt sencills i a la meva mare li surt exelent!!

210ºC 30 minuts.
 Ingredients:
500grs de farina
mig gotet d´oli de girasol
1 got d´aigua
mig gotet de anís en alcohol.
Precalentem el forn a 210ºC. Amassem tots els ingredients, fem una bola i la treballem de 10 a 15 minuts. Untem la llanda amb oli de girasol  estirem la massa ben prima de gruix i li tornem a tirar un xoret d´oli ben dispersat per damunt , ara li tirem el sucre  li fiquem la maçana pel damunt.
 Farem una lletada amb un xoret d´oli, anís i una cullerada de sucre  remenem bé o tirem per damunt.
 Ho enfornem a 210ºC 30 minuts dalt i baix, però la llanda la possarem a la part de baix del forn.
Espero que vos surti tant bo com a nosaltres BON PROFIT!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario