martes, 4 de agosto de 2015

Muffins de xocolata

210ºC 15-20 minuts
El muffin és origen d´Anglaterra és com una magdalena però es fa amb altres ingredients més calòrics, des de  1703 que els van descobrir i la paraula muffin significa "pa dolç" . Així que anem a provar-los.

Ingredients:
 190 grs de mantega pomada,
190 grs de sucre moré,
5 de rovells d´ou,
5 clares d´ou,
160 grs de xocolata fosa,
90 grs de farina,
5g de llevat en pols,
7grs de sal.
 Precalentarem el forn a 240ºC. Desfeu la xocolata al bany Maria o al microones amb sèries de 3, 40 segons cada una. Mesclarem amb una espàtula la mantega pomada amb el sucre moré asta formar una crema continuem afegint els rovells.
 Afegirem la xocolata dissolta a la mescla anterior remourem amb l´espàtula.
Incorporeu les clares ven muntades. Batreu bé les clares com més ben batudes estaran més esponjosos sortiran els muffins.
 Mesclem amb les barilles sempre amb el mateix sentit. Afegim la farina, el llevat i la sal.
 Ho ficarem als motlles, jo us aconsello que els omplísseu asta dalt, més que a la foto.
 Baixem el forn a 210ºC dalt i baix 15-20 minuts. Punxeu-los abans de treure del forn que estiguin ben cuits.BON PROFIT!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario