Més aperitius per a nadal! O si teniu algun dinar proveu-los estan molt bons, jo els vaig fer per a la Mare de Déu de Pallerols per als meus invitats i van ser tot un èxit. Els podeu fer un mes abans no passa res i tenir-los al congelador, ara ús explicó com fer-ho, per feina!
Ingredients per a la massa salada:500grs de farina
250grs de margarina
250ml de llet
50grs de sal.
Ficarem la margarina amb la farina, la sal anirem incorporant la llet o amassarem tot i ens a de quedar una massa tova.
Aquí es pot veure a la foto que les mans ja no estàn enganxoses.
La fiquem a la nevera 1 hora , però si està més rato no patiu no passa res.
Agafarem un corró i farem tires llargues com si volguéssim fer un "barrotet" o rosquilleta de pa, ja sabeu que hi ha diferents maneres de nombra les coses per aquests pobles....
El farcit el que volguéssiu jo vaig agafar sobrassada i la vaig enfarinar una mica perquè no s´apegues al marbre.
Necesitarem un ou batut.
Aquí vaig ficar pernil dolç i formatge.
S´enrotllen com a palets és CONGELEN el dia abans, fins a tres mesos o podem tindre al congelador.
Precalentarem el forn a 200ºC. Després de sortir del congelador 10 minuts de descongelació perquè agafi el puntet aquell que es talli bé o pintarem amb ou batut.
Enfornarem a 200ºC, depén també del forn, però a mi així em va anar bé, 18 minuts dalt i baix. Hi ha triomfar!! Els de sobrassada van tenir molt d´èxit, per a mi tots estaven molt bons. BON PROFIT!
No hay comentarios:
Publicar un comentario