martes, 1 de septiembre de 2015

Atún amb sanfaina

Atún fresquet, en hi ha de roig o de blanc. El roig el podem fer a la planxa i no sabrem si menjem carn o peix surt molt bo després li podem afegir una picadeta d´all i julivert per damunt amb un xoret d´oli d´oliva del terreny i està boníssim.
Aquest és el blanc el faig amb sanfaina i també surt molt bo.

 Ingredients:
1 atún
farina
oli de girasol
sal
 Salarem l´atún i el deixarem a la nevera unes hores per a que xupli la sal. Després el passarem per la farina i el fregirem dos minuts per cada banda ( només per a marcar-lo NO es te que coure).
 Farem la sanfaina i els ficarem al damunt i taparem la cassola o deixarem coure uns 8 minuts a foc suau i ja ens el podem menjar tot mesclat és delícios.
 Ingredients:
1 ceba
1 albergínia
1 pimentó roig
1 """"""     verd
1kl de tomata
És posa oli d´oliva, tallarem la ceba a daus la sofregirem uns deu minuts a foc suau, afegirem l´albergínia també a daus deu minuts més jo sempre fico la tapa així les verdures van suant, continuem amb el pimentó verd i roig deu minuts més i per fi la tomata que la deixarem 15 minuts tot a foc suau.
Si ens sobra sanfaina la podem embotellar i la fiquem al bany Maria 20 minuts.    Salut i Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario