miércoles, 9 de septiembre de 2015

Coca de ceba

Dinar de familia,  que millor que ficar per a fer el pica pica coca de ceba! Els meus xiquets diuen que és truita en patates, jo no els i porto la contraria seu menjen més que bé.
La massa no necesita llevadura així que un pas menys, s´amassa es guarneix i al forn!

210ºC 18minuts.
 Ingredients:
400 grs de farina
1 got d´aigua
 mig got d´oli
10grs de sal
 Jo primer fico els liquids a un bol hi ha poc a poc baig incorporant la farina.
Si vos sobra farina no passa res no totes les farines absorbeixen igual.
 Agafarem la llanda del forn i untarem amb oli estirarem la massa lo més prima possible
Ingredients:
1 ceba grossa
2 ous
1 paquet de formatge.

Sofregirem la ceba quan ja sigue transparent l´apartarem del foc i li afegirem els ous batuts i el paquet de formatge o fiquem damunt de la massa,  enfornem a 210ºC  altura baix de tot 18 minuts així la part de baix ens sortira doradeta i cruixent. SALUT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario