Fesols! mmm! Comença la temporada dels plats en cullera a mi m´encanten aquestos menús d´hivern són molt bons i si fa fred encara o agraeixes més. Són fàcils de fer i jo quan ja els tinc fets els congeló, per algun dia de més feina.
Començarem la nit anterior ficant els fesols a remull amb aigua i una culleradeta de bicarbonato.El dia seguent netejarem els fesols i els posarem a la cassola del minut o de pressió amb una fulleta de llorer dos dents d´all un trocet de porro i No fiquem sal.
Ingredients:
1 o 2 tomates
mitja ceba
2 dents d´alls
julivert
1 culleradeta de pebre roig dolç
oli i sal
Fiquem oli a una cassola i sofregim els alls.
A continuació tallem la ceba a juliana amb una miqueta de sal la daurem.
Afegim la tomata i continuem daurant.
Apartem del foc la cassola i li fiquem la culleradeta de pebre roig o mesclem bé.
Afegim els fesols al sofregit amb el seu caldo i tirem sal al gust.
Fem una picadeta d´all i julibert i l´afegim a la cassola o deixem bollir 10 minuts.
Ja tenim un plat bo i sa amb molta energia. Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario