lunes, 12 de octubre de 2015

Panoli

El panoli és un dolç típic de les Terres de l´Ebre. Antigament anunciava l´inici de les festes de barri de carrer, del poble o ciutat. Per això les seves fórmules són diferents, a cada poble es fa d´una manera, amb diferents ingredients.
Jo els faig així i a donat de parlar, que si són coquetes de sagí o són pastetes d´ anisets...pos no! és panoli

180ºC 15 minuts.
 Ingredients:
500 ml d´oli de girasol
200 grs de sucre
matafaluga en gra
500 grs de farina
Escalfem el forn a 180ºC.
 Primer de tot agafarem un bol i ficarem l´oli després anirem afegin el sucre la matafaluga una cullerada sopera i la farina a poc a poc ens a de quedar una massa que no s´enganxi als dits.
 Després li anem donant forma la que més us agradi aquí a La Sénia en fan en forma de muntanyeta, però jo amb la forma de galeta ja està bé. Enforneu a 180ºC 15 minuts.
Us e donat la mida dels ingredients grans en sortiran un munt, si només voleu fer-ne pocs partiu les mides per la mitat. Us animo a què en féssiu estan molt bones, quan comenceu a menjar-ne no podeu parar. Bon profit!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario