jueves, 12 de noviembre de 2015

Camagrocs asecats

El camagroc o rossinyolic, Barret de 2-6cm, membranós. Pràcticament inconfusible, quan en trobes un ja no pots parar d´agafar-ne al voltant en hi ha molts. Es uns dels bolets més agraïts a la gastronomia, ja que es combina fàcilment amb amanides, primers plats, guisats i, fins i tot postres. Ara per ara us ensenyaré assecar-lo i menjar-ne tot l´any.


Els agafarem i els posarem a les golfes, una habitació on estigué una finestra o vaig d´un terrat.
Damunt d'un canyís o d´un llençol vell els estirarem a sobre i els remourem a la nit i pel matí que s´assequin bé per totes bandes. Pot tardar com a molt una setmana. És molt aromàtic.


Si volem aprofitar més el camagroc sec, el triturem amb una picadora i ja el tindrem per a espècie. A nosaltres ens agrada molt a la pasta
Per a hidratar-lo després el posarem amb aigua ben calenta i ja veureu com s´inflen, també podem aprofitar l´aigua de la hidratació per algUn guisat. Si és el seu cas.
 Espero que us hagi servit aquest consell. SALUT!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario