domingo, 17 de enero de 2016

Olleta de conill amb fideus

Aquest plat es perfecte per aquest clima que estem tenint. mmm!! A mi els plats en cullerada m'agraden molt. Este el vam fer al foc de llenya i encara és més bo! Quan el fem els xiquets repeteixen i els agrada molt sucar el caldet amb el pa. Bueno no m'entretinc més que se'm fa la boca aigua, jeje!
 Ingredients:
4 patates mitjanes
mig conill
una botifarra seca
100grs de fideus del nº4
4 dents d'all
mig pimento roig
1 fulleta de llorer
una tomata rallada
aigua
safrà, sal.

 Sofregim el conill amb l'all fins que sigue dauradet.
 A continuació afegim el pimentó roig  continuem sofregint, afegim la tomata i la fulla de llorer.
Tallarem la patata a daus i la sofregirem uns 5 minuts.
 Aquí tenim una visio més propera de la olleta.
 Afegirem l'aigua a ull cubrint els aliments amb dos dits per damunt. Quan comenci a bullir afegim o dixarem fent xup-xup uns 15 minuts. Tirem els fideus  o deixem coure a foc lent 12 minuts, amb aquest ultim temps afegim el safrà i la botifarra seca i rectifiquem de sal.
A disfrutar! Un plat de deu! Fàcil i amb ingredients que sempre hi han a casa. Si vos sobra el podeu guardar per al dia seguent i li afegiu un grapadet d'arròs, també està bo. Salut i Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario