Un dolç molt tradicional a casa meva, sobretot al nadal. Molt bones, saludables i fàcils de fer.
Tenen una forma molt graciosa pel damunt li podem posar sucre o una miqueta de mel. La meva mare sempre li ficava sucre.
Ingredients:1 ou
1 mida d'ou de llet
la ratlladura d'una llimona
1 sobret de gasosa
Una mica de farina
Llevarem el rabet a les figues. Farem la lletada. Batrem l'ou amb la llet afegirem la ratlladura de la llimona i anirem afegint la farina a poc a poc amb el sobret de gasosa. La lletada es sap si està espesa sucant el dit i la pasta es queda agarrada a ell.
L'oli a de ser ben calent. Anem ficant les figues amb la lletada i ja veureu que s'enfonsen però amb un minut pujen i suren.
Es posen amb un paper de cuina per escorrer de l'oli. Li fiquem sucre o mel. I ja els tenim aquí.
BON PROFI!
No hay comentarios:
Publicar un comentario