miércoles, 6 de enero de 2016

Salsa iogurt

Aquesta salsa va molt bé per acompanyar Pinxos de carn o simplement per a substituir una maionesa. Té un sabor molt caraterístic, gràcies al Ras Hanut, porta un conjunt d'espècies, genjibre, comí, pebre, nou moscada, canella, cardamom,etc. entre d'altres. Asta 30 espècies diferents. També s'utilitza molt al cus cus.
 Ingredients:

2 iogurts naturals
1 culleradeta de sal
1 culleradeta de sucre
2 cullerades d'aigua
1 culleradeta d'orenga
1 culleradeta d'alfabrega
1 culleradeta de Ras el  hanut
una punteta de comí

Es mesclen tots els ingredients i es fica damunt del pintxo. (El Ras el hanut o trobareu a les botigues dels marroquins)
Exquisit! Sense paraules! Proveu-ho quedareu com a Reis! Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario