Festes i més festes!, menjar i més menjar! Quin tip de fer menjars i tapes, però el més bonic és que o em fet tot nosaltres. Em gaudit fent-ho i menjant!
Aquesta és una de les que a triomfat, la salsa és molt fàcil i ningú s´ho pensava que era iogurt.
Ingredients:1 ceba
6 pintxos de pollastre adobat
4 tomaquets
pa
salsa iogurt
Tallarem la ceba a rodanxes fines amb una mandolina. La passarem per la paella sofregida fins que sigui d'auradeta.
A continuació afegirem el pollastre adobat.
Ho muntarem. Pa tallat a llesques una rodanxa de tomaca, ceba, pollastre i la salsa iogurt per damunt amb un escuradents clavat al mig perquè no caiga
SALSA IOGURT.
Ingredients:
2 iogurts naturals
1 culleradeta de sal
1 culleradeta de sucre
2 cullerades d'aigua
1 culleradeta d'orenga
1 culleradeta d'alfabrega
1 culleradeta de Ras el hanut
una punteta de comí
Es mesclen tots els ingredients i es fica damunt del pintxo. (El Ras el hanut o trobareu a les botigues dels marroquins)
Exquisit! Sense paraules! Proveu-ho quedareu com a Reis! Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario