jueves, 21 de enero de 2016

Coquetes de Sant Antoni "Expres"

Coquetes expres! Són fàcils i rapides de fer.
La mida serà la mateixa per a tot. Quan dic la mida vull dir un recipient on tot el que fiquem serà la mateixa porció.
 Em van sortir 16 coquetes.
 Ingredients:
1 culleradeta de matafaluga
1 mida d'oli de girasol
"     "    d'aigua
"     "    d'anís o aiguardent
200grs de sucre
350 de farina
 Escalfem el forn a 190ºC. Començarem per bareijar els líquids amb la matafaluga i el sucre o remourem enèrgicament.
 Afegim la farina a poc a poc, anem pastant amb les mans.
 Farem boletes i anirem donant forma a les coquetes amb els dits.
Enfornem a 190ºC ventilador 10 minuts.
 Preparats per Sant Antoni?
També hi han que li fiquen sucre per damunt abans d'enfornar, però a mi tant de sucre em molesta.
A cada poble tenen la seva manera d'elaborar-les.
BON PROFIT!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario