jueves, 28 de enero de 2016

Tornillos

Pasta Italiana, sabeu que la pasta només s'ha de bollir els minuts que diu al paquet?
La meva família d'Italia diu que els espanyols desgraciem la pasta, la bollim masa.
Aquest plat als xiquets els agrada molt, sempre repeteixen, així que l'hem batejat amb el nom de tornillos.
 Ingredients;
500grs de aspirals de color o blancs
1 tall de mortadela tallat a tacos
1 tall de pernil dolç tallat a tacos
oli, sal
nata líquida o crema per cuinar 200ml
 Començarem per posar a  bullir l'aigua amb sal.
 Tirem la pasta quan arranqui a bullir o deixarem bullint lo que digue el paquet en aquest cas 11 minuts.
 Mentre, a una altra cassola ficarem 4 cullerades d'oli, sofregirem la mortadela i el pernil dolç. 2 minuts.

 Afegim la pasta ja escorreguda i li fiquem  la crema de cuina o remourem  2 minuts.
I ja està! Preparat per gaudir! Amb aquest plat tant sezill poder sorpendre a més d'un!  Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario