lunes, 28 de marzo de 2016

Cóc de Mató 2

Que esteu veient aquest cóc?
És molt bo! Sí trieu un bon mató, brossat, requesón, brull. Jo vaig triar aquest de Catí. Com li diguéssiu al vostre poble, triomfareu!
 La llanda, per a fer la base del forn les mides són aquestes 50x70 més o menys. Sí us queda un dit de mató i un dit de base és més gustós encara.
 Ingredients per a la base:
2 ous
75 cl de llet.
30 cl d'oli de girasol
125 grs de sucre
200 grs de farina
1 culleradeta de llevat amb pols
 Mesclarem els ous amb l'oli, llet i sucre o batrem tot junt enèrgicament.
 Tamisem la farina amb el llevat o seguim remenant fins que ens quedi una pasta molt fina.
 Al motlle de 50x70 més o menys, li posem paper vegetal, incorporem la massa, enfornem. 180ºC 20 minuts, dalt i baix, altura mitjana del forn.
 Quan ja o tenim deixem refredar.
 Ingredients per al Mató:
2 ous
1 Mató de 500 grs
la ratlladura d'una llimona
150grs de sucre
 Batrem els ous amb el sucre i la ratlladura de la llimona.
 Desfem el Mató amb les mans i mesclem bé.
 Desmotllem la base i la posem del rebés perquè ens quedi més planet, li afegim el Mató i l'aplanem.
 Gratinem al forn amb el grill 250ºC 10 minuts
Proveu-lo de fer no té preu!
Un consell trieu un bon Mató, sigue de Morella, Catí, Mas de Barberans, etc. BON PROFIT I SALUT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario