jueves, 31 de marzo de 2016

Sardines al Romer i Farigola

Aquesta recepta la fa la meva sogra, i pareix mentida però estan molt gustoses. Per  altra banda no deixa aquella olor tan forta com si les féssim a la planxa.
Així que ja sabeu a buscar romer i farigola fresca. Per aquí a La Sénia quasi que només ens cal sortir de casa per trobar-ne.
 Ingredients:
Sardines
Romer i farigola fresca,una llimona
Sal i oli
Rodanxes de llimona
 Aquí va el secret de la recepta,  agafarem una paella amb "tapa"li afegirem sal encenem el foc, quan la sal comenci a esclatar, afegim les sardines.
 Ben col·locadetes una al costat de l'altra afegim sal a sobre d'elles, unes rametes de romer i farigola i mitja llimona tallada a daus o taparem uns 5 minuts. S'han de coure al vapor.
 Després del temps mireu si estan cuites, si no, les deixeu 3 minuts més.
Les amplatem i li afegim un raig d'oli d'oliva. Ja veureu recepta bona, tenen un puntet a romer. I la casa no fa mala olor. Això sí! Quan emplateu deixeu la paella tapada, sempre evitarà males olors, jeje!
BON PROFIT I SALUT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario