Aquest l'hem de deixar 24hores al congelador.
Ingredients:
4 ous
50grs de cacau amb pols
50grs de sucre
3 fulles de gelatina
1 paquet de galetes
3 cullerades de sucre glass
200ml de nata líquida
Començarem per mesclar els rovells amb el cacau i el sucre. Les clares les guardarem.
Escalfem la nata al foc sense que bulli. Incorporem la nata a la mescla de cacau, remourem bé i després o posarem tot un altra vegada al foc sense bullir fins que espessi.
Ficarem les fulles de gelatina 5 minuts amb aigua freda, escorrem i l'unim a la xocolata que tenim al foc. Quan la gelatina ja s'ha desfet o deixarem tapat apartat del foc 30 minuts.
Pujem la nata amb el sucre glasse. A part muntem les clares a punt de neu.
Mesclem totes masses, les clares a punt de neu, la xocolata, la nata o remourem lentament i sempre amb el mateix sentit.
Agafarem un motlle li ficarem film, comencem per posar una capa de galetes i una de crema de xocolata i així fins acabar d'omplir el motlle, l'ultima capa de galetes.
Ho taparem bé amb film deixant-ho 24h al congelador.
El treurem uns 10 minuts abans de menjar-ho si voleu una textura com a "mousse" unes 4 hores abans de menjar.
Si que és un pastís l'aboriòs, però val la pena i si teniu nens sempre poden participar.
BON PROFIT I SALUT!
No hay comentarios:
Publicar un comentario