domingo, 10 de abril de 2016

Pastís gelat amb xocolata

 La protagonista d'aquest pastís és la Carla amb 9 anys ja li agrada la cuina. Així que aquest pastís la fet ella pel seu aniversari que va ser aquesta setmana passada.
Aquest  l'hem de deixar 24hores al congelador.

Ingredients:
4 ous
50grs de cacau amb pols
50grs de sucre
3 fulles de gelatina
1 paquet de galetes
3 cullerades de sucre glass
200ml de nata líquida
 Començarem per mesclar els rovells amb el cacau i el sucre. Les clares les guardarem.
 Escalfem la nata al foc sense que bulli. Incorporem la nata a la mescla de cacau, remourem bé i després o posarem tot un altra vegada al foc sense bullir fins que espessi.


 Ficarem les fulles de gelatina 5 minuts amb aigua freda, escorrem i l'unim a la xocolata que tenim al foc. Quan la gelatina ja s'ha desfet o deixarem tapat apartat del foc 30 minuts.
Pujem la nata amb el sucre glasse. A part muntem les clares a punt de neu.
 Mesclem totes masses, les clares a punt de neu, la xocolata,  la nata o remourem lentament i sempre amb el mateix sentit.
 Agafarem un motlle li ficarem film, comencem per posar una capa de galetes i una de crema de xocolata i així fins acabar d'omplir el motlle, l'ultima capa de galetes.


 Ho taparem bé amb film deixant-ho 24h al congelador.
 El treurem uns 10 minuts abans de menjar-ho si voleu una textura com a "mousse" unes 4 hores abans de menjar.
Si que és un pastís l'aboriòs, però val la pena i si teniu nens sempre poden participar.
BON PROFIT I SALUT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario