Recepta amb cullera! Aquest fesols són molt bons, tenen una pell molt fina. Jo els fico la nit abans de la cocció amb aigua freda tota la nit. Al matí els i canvio l'aigua i a l'olla pressió. Es bullen més de pressa que els fesols normals, són més petits i no tenen la pell dura.
Ingredients per a 4 persones:
oli,sal
200grs de fesols
1 manoll de bledes o espinacs
1 ceba petita
1 tomata
1 culleradeta de pebre roig dolç
Bullirem els fesols a l'olla a pressió, (jo 10 minuts) sense sal.
A una cassola afegirem un raig d'oli i sofregirem la ceba.
A continuació fiquem la tomata, li pegarem unes voltes, afegim la culleradeta de pimentó roig.
Incorporem la verdura, jo aquesta vegada li vaig ficar bledes o remourem fins que hi hagin canviat de color, es a dir més fosques.
Ara fiquem els fesols amb el seu caldo, aquestos treuen un color fosc.
Li afegim la sal o deixarem coure a foc lent 10 minuts.
Jo a casa faig 3 vegades a la setmana llegums són molt bones. En aquesta recepta quan ja afegim la tomata jo també li fico trossets de bacallà d'esalat i també li dóna un toc molt saborós.
BON PROFIT I BONA CUINA!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario