Ingredients:
500 grs de farina
1 ou
25 grs de llevat de panaderia o pastilla
75 ml d'oli de girasol o oliva
150 ml d'aigua o llet
75 ml de sucre
Amb aquestes mides ens sortiran dos cocs, la mida de la llanda 42x29.
En un bol afegim l'oli, l'ou, el sucre i el llevat.
Ho remourem tot.
Anem afegint la farina a poc a poc fin que la pasta no s'engaxe a les mans.
Posem la massa damunt del marbre anem pastant com si rentéssim roba fins que la massa quedo llisa, fina.
Deixem fermentar la massa fins que doble de volum 1 hora. Feu el truquet del forn.
Una hora després ja està llesta.
Farem la lletada:
150ml d'oli d'oliva o girasol
75 ml d'anís
100 grs de sucre
1 polsim de farina "MAIZENA"
1 kl segons la mida, maçanes de l'agredolç
Posem la massa damunt del marbre aplanem amb el corró, lo més prima possible. Posarem la massa a una llanda de forn de 42x29 més o menys, untada amb
oli perquè no s'enganxe la massa, incorporem les maçanes ordenades, també li afegim una mica de matafaluga en gra.
BON PROFIT I SALUT!
No hay comentarios:
Publicar un comentario