domingo, 29 de mayo de 2016
Crema de xocolata ecològica
Avui toca fer la nostra propia "nutella". Podeu utilitzar, cacao normal, cacao de garrofa, cacao sense sucre. Aquesta crema la farem servir per a un bon berenar o per a farcir algún pastís.
Ingredients:
100grs d'avellanes
50 grs d'oli de girasol
30 grs de cacao de garrofa
40 grs de sucre moreno
100 ml de llet de soja
Començarem triturant les avellanes, quan més moltes més fina ens quedara la crema.
Ho posarem a un pot per a batre amb el turmix, si teniu termomix feu-ho tot allí. Avellanes, oli, cacao, sucre i la llet de soja.
Ho batrem de 2 a 3 minuts, ja veureu que al principi és fa molt líquid, però al cap de 2 minuts ja comença agafar consistència.
Ja ens podem preparar la nostra nutella a casa. Sí teniu avellanes de casa torradetes al forn encara millor.
BON PROFIT I SALUT!!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario