miércoles, 1 de junio de 2016

Trena semi integral d'anous

Algú em va demanar els bollos de llet integrals, així que per no tornar a  fer bollos e pensat de fer aquesta trena.
Ja veureu quin brioix més gustos, pot seduir a molta gent, que fuig de la "bolleria" industrial carregada de millorants que unflen les masses asta l'avorriment.






 Ingredients:
1 ou
225 grs de farina de força
50 grs de farina integral
80 grs de llet
15 grs de mel
10 grs de sucre
25 grs de mantega
3 grs de sal
12 grs de llevadura de panaderia
anous,  Crema de xocolata de garrofa.
 Posarem tots els ingredients a dintre d' un bol, mescleu bé i us quedara una pasta enganxosa, deixeu-la reposar 10 minuts.
 Després treballeu-la damunt del marbre 8 minuts com si pleguéssiu mocadorets.
 Una vegada passat el temps la posem en un bol 1 hora tapada amb film o sense, amb el truquet del forn apagat.
  Quan ja a doblat, la treurem del bol.
 L'estirem amb el corró.
 La farcim amb la crema de xocolata de garrofa i les anous .
 L'enrotllarem com un xurro, la tallem per la meitat.
 Fem com una trena, però de dus tires. La deixem fermentar dintre del forn entre 1 hora i 30 minuts asta 3 hores la podeu deixar fermentar. És molt important deixar-lo a un lloc on no tingue cap corrent d'aire.
 Al cap de tres hores, ja veieu si va doblar. L'enfornarem 210º C 30 minuts, a l'altura mitjana del forn, dalt i baix.
Consells:
No poseu el ventilador, ja que podria cremar-se. Una vegada surti del forn pinteu-la amb mel, si no us agrada li podeu fer una mescla de sucre, 100 grs de sucre i 2 cullerades d'aiguaa.
Té una molla molt gustosa i esponjosa, aguanta  de 2 a 3 dies flonja.
BON PROFIT!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario