miércoles, 18 de mayo de 2016

Flam d'ou

 mmmm! Exquisit! Flam d'ou, si en tenia de ganes de menjar-ne,que bo i gustós és. Hi ha algun llépol que diu que li fa falta una mica més de sucre, però a mi em molesta si porta molt de sucre. Fàcil de fer i molt sa, animeu-vos gaudireu com nens petits, jeje!

Ingredients:
1 litro de llet
200 grs de sucre
8 ous
la pell d'una llimona
1 branca de canyella
Escalfem el forn a 180ºC. Posarem la llet a bullir amb el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella.
 Batrem els vuit ous, jo o vaig fer amb el turmix. Quan la llet bulli l'apartem del foc , treurem la branca de canyella i la pell de llimona. Afegim els ous batuts o remourem fins que s'agi integrat tot.
 Untarem un motlle amb sucre cremat, incorporem la mescla. La mida d'aquest motlle és 90x35 amb una profunditat de 8 cm.
 Ho posarem al bany Maria a 180ºC 30-45 minuts dalt i baix
 Quan sigui fred el desmotlleu i ja el podeu gaudir. El podeu ficar amb motlles individuals, jo vaig aprofitar aquest motlle, ja que a casa meva agrada més un bon tall, amb el motlle se n' haurien de menjar dos, jeje! Agrada molt el flam d'ou.
CONSELLS: Li podeu afegir una culleradeta d'essència de vainilla. 
BON PROFIT I SALUT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario