jueves, 12 de mayo de 2016

Pollastre a les nostres herbes.

 No sabia quin nom ficar-li aquest pollastre, però e pensat amb el que destaca, el romer i la farigola. Té una manera molt curiosa de cuinar-se amb les seves herbes i la llimona, quasi que podríem dir que és "pollastre a l'ast"

Ingredients:
1 pollastre
farigola, romer
1 llimona
1 got de brandy
1 got de vi blanc
sal, pebre, oli d'oliva

Escalfem el forn a 200ºC 10 minuts abans. Primer de tot li llevem la pell al pollastre, salpebrem.
 Després afegim el got de vi blanc, el brandy i un raig d'oli, li fiquem les herbetes fresques.
 El tapem amb paper albal.
 L'enfornarem amb el paper albal 30 minuts, 200ºC a l'altura mitjana amb ventilador. Passat aquest temps li llevem el paper.Li incorporem la lliona tallada a rodanxes Camviem el ventilador pel grill ara volem que es faci dauradet, perquè cuit ja està.
mmmm! Es boníssim! Nosaltres el fem molts de diumenges, no dóna gens de feina, ja que ho fa tot el forn. Si no teniu vi blanc també podeu ficar xampany.
SALUT I BONA CUINA!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario