Un més per a la col·lecció, i del terreny tant el cóc com la fruita.
Ingredients:
500 grs d'albercocs (segons el tamany)
2 ous
6 cullerades soperes de sucre
1 pessic d'anís verd o matafaluga
1 paperet de gassificant
1 got de cafè ple de llet
1 got de cafè ple d'oli
250 a 300 grs de farina
canyella en pols
Batrem els ous amb el sucre, l'oli la llet el pessic de matafaluga i el gassificant. Ho deixarem reposar 10 minuts.
Passat el temps afegim la farina, no a de quedar dura la massa.
Rentarem els albercocs els treure'm el pinyol i els col·locarem a la llanda que haurem untat amb oli de 40x30 aproximadament. Afegim la massa i li fiquem un polsim de sucre, fiquem els albercocs, els podeu ficar més junts o més separats,i per finalitzar li posem un rajolí d'oli, sucre i canyella.
L'enfornem a 180 o 190ºC de 35 a 40 minuts, l'altura mitjana del forn dalt i baix.
I ja el tenim aquí, és el primer de la temporada. És un bon esmorzar per començar el dia amb molta energia. Hi amb fruita de temporada que és molt important. També podeu utilitzar aquesta base per altres fruites del temps.
No hay comentarios:
Publicar un comentario