viernes, 24 de junio de 2016

Coca integral dolça o salada.

 Aquesta base ens pot servir tant per a dolç com per a salada. Sí us agrada la farina integral, penseu que ara al mercat hi ha farines molt bones la podeu agafar ecològica, d'espelta integral, de centeno, com us vagi bé. Com més n'he fareu més pràctica agafareu i millor ús sortiran.

Ingredients:
1 ou
60 ml de llet
60 ml d'oli d'oliva
120 ml d'aigua
1 culleradeta de cafè de sal
300 grs de farina integral o de centeno
 Ho pastem tot uns 5 minuts .
 Li donem forma a la massa amb un corró, segons la forma del motlle. Li posem la guarnició, pot ser dolça o salada com veieu a les imatges.
L'enfornem a 200ºC 20 minuts. El forn a d'estar ben calent, per aquesta base. Jo per a tartes dolçes no li fico sucre depèn si la fruita està molt madura.
Aquesta base és molt agraida també la podeu fer amb MATÓ surt molt bona.
Bon profit i bona cuina!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario