Ingredients;
200 grs de pernil salat talladet
1 ceba
1 litro de llet
100 grs de mantega
100 grs de farina
4 grs de agar-agrar amb pols
Farem un sofregit amb la mantega i la ceba ratllada
Incorporem la farina al sofregit .
Afegim la llet amb el pernil i comencem a remoure ( aquest pas és el més delicat, ja que a de quedar una massa dura) s'ha de remoure uns 20 minuts. Però si teniu agar-agar li afegim en aquest moment i comensem a remoureu uns 5 minuts i llestos. Amb aquesta alga és qualla més ràpid.
Ho posarem a una llanda untada amb mantega i quan estigui tèbia o ficarem a la nevera dues hores.
Per a fer el rebosat necessitarem, pa ratllat, 4 o 6 ous, farina. Jo les faig amb la croquetera però si no en teniu les podeu fer amb dues culleretes.
Els donem la forma amb les culleres, les passem primer per farina, ou i pa. La farina es fica perquè així no xuclen tant oli les croquetes quan són fregides.
Jo les col·loco a una llanda de forn, les tapo amb film i al congelador, quan ja són congelades les fico amb bossetes.
Són molt bones i saludables. BON PROFIT I BONA CUINA!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario