miércoles, 29 de junio de 2016

Croquetes de pernil salat

 mmmm!! Mireu quina cara que tenen aquestes croquetes! Són boníssimes. Avui les e fet de pernil salat, però si ús sobra carn del caldo, també la podeu aprofitar. Jo sempre en tinc al congelador, són molt bones i fàcils de fer.

Ingredients;
200 grs de pernil salat talladet
1 ceba
1 litro de llet
100 grs de mantega
100 grs de farina
4 grs de agar-agrar amb pols

Farem un sofregit amb la mantega i la ceba ratllada



 Incorporem la farina al sofregit .
 Afegim la llet amb el pernil i comencem a remoure ( aquest pas és el més delicat, ja que a de quedar una massa dura) s'ha de remoure uns 20 minuts. Però si teniu agar-agar li afegim en aquest moment i comensem a remoureu uns 5 minuts i llestos. Amb aquesta alga és qualla més ràpid.
Ho posarem a una llanda untada amb mantega i quan estigui tèbia o ficarem a la nevera dues hores.
 Per a fer el rebosat necessitarem, pa ratllat, 4 o 6 ous, farina. Jo les faig amb la croquetera però si no en teniu les podeu fer amb dues culleretes.
 Els donem la forma amb les culleres, les passem primer per farina, ou i pa. La farina es fica perquè així no xuclen tant oli les croquetes quan són fregides.
Jo les col·loco a una llanda de forn,  les tapo amb film i al congelador, quan ja són congelades les fico amb bossetes.

Són molt bones i saludables. BON PROFIT I BONA CUINA!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario