Aquest plat és molt fàcil de fer, ens el feia la nostra mare per sopar. Potser és un plat de setembre, però si el voleu provar alguna nit amb bajoques del terreny o podeu fer. És un plat molt sa, ja que ens menjem asta el suc, aquí a casa meva hi ha genteta que suca amb pa el caldo. A gustos colors!!
Ingredients:
500 grs de bajoques
2 patates mitjanes
oli, sal, all , julivert i aigua.
ametlles o avellanes torrades
Ho rentarem, tallarem a quadrets la patata i la bajoca.
Possarem l'aigua al foc, quan arraqui a bullir afegim la patata, bajoca, sal i un rajolí d'oli d'oliva. A de bullir 20 minuts, al mínim.
Farem una picadeta d'all i julivert , ametlles torrades o avellanes.
Quan ja a passat el temps, afegim la picadeta i o deixem coure 10 minuts més.
Un plat bo i fàcil de fer. Anims!! SALUT I BON PROFIT!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario