Em feia falta aquesta melmelada, aquest any estic fent de molts tipus. No té cap secret.
Hi ha gent que li fica un xupito de ron, una rameta canyena. Per aquí al Montsia concretament La Galera, Ulldecona, la Miliana, Godall tenen molts arbres d'aquestos entre d'altres i són molt bons, així que sommi ?
Ingredients:
500 grs de préssec net
200 grs de sucre
1 llimona, el suc
1 rameta de canyella
1 xupito de ron (opcional)
Pelarem el préssec i li treure'm el pinyol, li posarem el sucre o deixarem macerar 1 hora.
Passat el temps posarem la resta d'ingredients o posarem a coure al foc,30 minuts, des de que arranqui a bullir al mínim. Aneu remenant perquè no s'enganxi. Després o posarem als pots de vidre i al "bany Maria" 10 minuts a partir del moment que arranquen a bullir.
Això ja o tenim!! BON PROFIT I SALUT!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario