Ara és temps de recollir el que vam sembrar a la primavera. L'any passat el rellenava de carn picoda aquest any e pensat de fer-los diferents, ja que la carn avui en dia està molt hormonada i és una manera molt bona de gaurdir-los.
Ingredients;
2 carbassons
250 grs de xampinyons
1 ceba mitjana
1 dent d'all
1 cullerada de tomata ratllada
oli, julivert ,sal i pa ratllat.
Primer de tot llimpiarem les verdures, partirem per la meitat els carabassons i els ficarem a coure al vapor 15 minuts amb una miqueta de sal . Tallarem i rentarem els xampinyons a rodanxes o els compreu tallats.
Sofregim a una cassola amb 4 cullerades d'oli d'oliva la ceba tallada molt fina amb un polset de sal , la deixarem daurar.
A continuació afegim els xampinyons els courem tapat uns 10 minuts a foc mínim. Jo amb la vitro num 7. Tornem afegir una miqueta de sal és ajudarà a què treguin l'aigua.
Després afegim l'all i el julivert anirem removent uns 5 minuts.
Per finalitzar el sofregit agreguem la tomata ratllada.
Ho tornem a deixar un 5 minuts més. A de quedar sense suc així que aquí li pujem un puntet el foc i anem removent.
Ara toca amb una cullera i amb molt de conte perquè no se'ns trenco buidem els carabassons amb una cullereta.
Si ens a quedat molt sucós el sofregit l'escorrem. Farcim els carabassons amb la carn vegetal. Després els gratinem al forn jo els i vaig tirar pa ratllat per damunt.
CONSELL; si voleu també els i podeu fer una beixamel i gratinar-los surten molt bons. La polpa del carabassó podem fer una crema. BON PROFIT I SALUT COMPANYS.
No hay comentarios:
Publicar un comentario