jueves, 21 de julio de 2016

Musaka vegetal


 Aquesta Musaka està més bona l'endemà, agafant consistència amb tots els sabors. He substituït la carn per la patata i la veritat és que de carn no ni fa falta, és molt bona i gustosa. És una manera de gastar les verdures de l'hort, que ara ens omplen les cases.

 Ingredients:
Sanfaina
4 albergínies mitjanes
2 patates mitjanes
pa raltllat
1 ou batut
oli i sal

Si no teniu Sanfaina la prepareu aquí. Primer de tot agafarem i tallarem les albergínies a lo llarg, jo o faig amb la mandolina. Les salem per les dues bandes i les deixem 10 minuts, si passa del temps tampoc passa res, ja que després les hem que rentar.
 A continuació pelem les patates i les tallem amb la mandolina, les posarem a un plat pla amb un xoret d'oli i sal. Les posem al microones uns 15 minuts tapades.
 Passat el temps rentem les albergínies. Les posem a una llanda amb paper alumini al cul i damunt elles amb oli. Enfornarem 20 minuts a 200ºC.
 Quan ja siguin cuites les fiquem a una safata de forn i comencem amb el muntatge.

  Primer fiquem albeginia, Sanfaina i patata.
 Quan ja tenim el muntatge finalitzat batrem un ou li afegim per sobre i un polsim de pa ratllat. Ho gratinem al forn uns 10 minuts.
Exquisita!! Aprofiteu les verdures de l'hort, o del mercat. És temps de preparar aquestos plats tan bons i saludables. BON PROFIT I BONA CUINA!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario