domingo, 24 de julio de 2016

Rotllet d'estiu

 Aquest rotllet són molt fàcils de fer, no em direu que no! Els podeu farcir del que vulgueu, formatge cremós, pernil dolç, tomata, inclòs ens pot fer la utilitat de base de pizza.

Ingredients:
1 carabassó
2 ous
sal
pernil dolç i formatge
 Tallarem el carabassó amb la mandolina tipus patates xip. Batrem els ous amb una mica de sal, i meclem els dos ingredients.
 Ho posem a una llanda per a forn amb paper vegetal tot ben planet. Enfornem a 200ºC 
15minuts, dalt i baix a l'altura mitjana.
 Després o treiem del forn i el partim per la meitat. Ens sortiran dos rotllets.

 Aquesta vegada li vaig possar pernil dolç amb formatge i l'altre amb pernil dolç.
Ja veieu el fàcil que és, l'únic més angoixós és el forn, que amb aquesta calor fa una mica de mandra engegar-lo, però val la pena. BON PROFIT I BONA CUINA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario