viernes, 12 de agosto de 2016

Brou de pollastre

 El brou de pollastre no costa res de fer, una vegada està tot a dins de la cassola i arranca a bullir en 30 minuts tenim el caldo, mentrestant bull podem fer altres coses. Jo el faig sempre i als de casa els agrada molt, avui en dia s'ha posat de moda els pots de tetra brik del super i allí no sabem que hi fiquen. D'aquesta manera ens curem en salut.

Ingredients:
5 litros d'aigua
6 carcanades de pollastre
2 porros
1 zafranoria
1 ceba
1 xiribec
4 patates mitjanes
Apit i sal

La carn si podeu la saleu el dia anterior, consells de la mama.

 Posarem les carcanades amb l'aigua freda, quan arranqui a bullir afegim les hortalisses pelades i ben rentades. Li afegim una cullerada de sal.


Quan començo a bullir ja veureu que treu aquesta escuma l'haurem de treure amb una cullera i tirar-ho, ho deixarem bullir a foc fort amb el meu cas al número 8, 30 minuts.
Finalment coleu el brou rectifiqueu de sal si fa falta, el podeu congelar, fer sopa, cigrons amb patata etc. Si li voleu posar una cuixa de pollastre després li treieu la carn amb un ou dur potser un plat únic,  als xiquets els agrada molt.

Val la pena, és molt saludable! 
Bon profit!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario