jueves, 8 de septiembre de 2016

Strudel

 I que bo és aquest postre Italià! Cada vegada que bé la família d'Itàlia ens porta un o dos Strudels, quan ens ajuntem tota la família en som uns quants jejeje!!
Ara el fem nosaltres, fàcil de fer i ràpid no té cap complicació. La canyella si no us agrada, no la fiqueu i la maçana la podeu posar de casa o la golden és perfecta per aquesta recepta, ja que no fiquem sucre.

Ingrdients:
500 grs de maçana golden
30 grs de pinyons
30 grs de panses (arremull)
6 prunes sense os
2 galetes
1làmina de pasta de full rectangular
melmelada
canyella

 Primer de tot pelarem la maçana,  la ratllarem o tallada a quadrets. La ficarem a una cassola,  la courem 15 minuts li podeu afegir un raig d'aigua quan arranca a bullir, si ella no treu suc.
 Apagarem el foc, li afegim les panses que ja em tingut arremullades, les prunes tallades, pinyons i la galeta trossejada.
 Escalfarem el forn a 220ºC. Per un altra banda agafarem la pasta de full la pintarem amb la melmelada que pot ser del gust que vulgueu.
 Afegim el farcit .
 Ho  tancarem com un pastisset amb el seu cordonet.
 Enfornem a l'altura mitjana, dalt i baix a 220ºC 12 minuts. Quan el treiem li afegim sucre glasse per damunt.
Ja veieu que la recepta és molt fàcil de fer. Si no teniu melmelada li podeu afegir mel. Al farcit també és pot afegir una miqueta de mantega, anous, etc. A mi a l'estiu aquest postre m'agrda fresquet.
Bon profit!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario