I com no! A un poble com la Sénia que fa tant de vent, no podien faltar els bunyols de vent". Dates que ens porten a fer aquestes tradicions, per carnestoltes aquest postre. Els podeu farcir de CREMA PASTISSERA, nata, trufa etc.
El secret està en l'oli, s'han de coure amb oli de girasol a foc lent uns 5 minuts i l'últim minut a foc fort fins que siguin daurades.
Ingredients:
4 ous
80 grs de mantega
125 grs de farina
1/4 l d'aigua
un pesig de sal
ratlladura d'una llimona i matafaluga (opcional)
oli de girasol per fregir
sucre
Primer de tot posarem l'aigua a una cassoleta amb la mantega, sal a bullir.
Quan arranqui la treure'm del foc afegirem la ratlladura de llimona, la matafaluga i la farina o remourem tot.
Quan ja és desenganxi de la pared la massa....
afegirem els ous, un en un.
A de quedar una massa fina i brillant, com una crema espesa.
Posarem bastant d'oli a escalfar al mínim. Amb una culleradeta petita anirem agafant massa i la fiquem a l'oli calent.
Ja veureu que primer s'enfonsen i després floten.
Agafeu un colador o una pala d'aquestes i procureu que no suren, aquest és un dels SECRETS.
Quan ja siguin ben doradets és poden treure, ensucreu-los o farciu-los amb crema i una manega pastissera.
BON PROFIT !!
No hay comentarios:
Publicar un comentario