miércoles, 1 de marzo de 2017

Truita d'espàrrecs silvestres 2

T enia moltes ganes de penjar aquesta recepta, sempre m'agrada donar "truquets" que ens poden fer la cuina millor. Així que anoteu bé!
Els espàrrecs silvestres per aquesta zona són molt desijats i aquest any no em tingut rovellons però si tenim espàrrecs. Doncs bé, els rabets de la carxofa no els llenceu!! Els pelarem fins a trobar la redoneta del centre lo més blanquet o tallarem a rodanxetes.
TRUQUET: La clara d'ou avui en dia és pot comprar en botella, no només és per a deportistes!
Jo l'utilitzo molt per a les truites, queden molt esponjoses.

Ingredients:

1 manoll d'espàrrecs
1     "        d'alls tendres
tronxos de carxofa
3 ous
100 ml de clara d'ou ( equivalen a 3 ous)
sal, oli.
 Primer de tot i com sempre bullo els espàrrecs 10 minuts així llevo intensitat!
 Al mateix temps faig un sofregit dels alls tendres amb els tronxos de carxofa, quan ja són dauradets afegeixo els espàrrecs bullits o deixo sofregint uns 8 minuts més amb un polset de sal.
 Batrem les clares d'ou amb els ous i sal. Després afegim als espàrrecs i deixem quatllar, "tomba i tomba truita feta".
 És molt díficil a l'hivern trobar tomaquets bons, però aquest ho van ser, així vaig acompanyar aquesta truita tant bona i amb producte del terreny.
. SALUT I MOLT BONA CUINA!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario