domingo, 30 de julio de 2017

Focaccia de patata

 Una recepta Italiana! Molt fàcil de fer, el seu gust em recorda al famós "bikini" . El farcit li podeu ficar el que vulgueu, tomata, mozarella, pernil dolç, carxofes, primentó,  albahaca, etc. Bueno us o deixo al vostre gust, nosaltres la vam fer de mozarella i pernil dolç.

Ingredients:

3 patates mitjanes bullides = 200 grs
150 grs de farina + 1 culleradeta de llevadura en pols
oli d'oliva
sal
Pernil dolç i Mozarella
 Després de bullir la patata, us recomano que la bulliu sense pell a daus. La passem pel " passa pures", incorporem la farina + llevadura, 2 cullerades soperes d'oli i la sal.
 Ho pastem tot formant una massa.
 Fem dues parts. Les aplanem en lo corró, donan-li la forma de la paella on farem la Focaccia.
 Untarem la paella amb oli d'oliva, ficarem la Focaccia
  A sobre pernil dolç + mozarella.
 Tornem a tapar amb l'altra Focaccia untem al damunt amb oli d'oliva.
La courem durant 15 minuts a foc lent, com una truita amb patates, tomba i tomba.
No em direu que no és fàcil. Ànims!! No costa res de fer, podeu quedar com a reis amb un sopar d'aquests d'estiu!!

BON PROFIT I BONA CUINA!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario