jueves, 27 de julio de 2017

Galetes d'ametlla amb farina integral d'espelta

 Que bé els xiquets per casa hi ha més els agrada la cuina com a mi. Ja sé que amb aquesta calor apeteix poc encendre el forn, però les podeu fer abans d'anar a dormir o al matí a primera hora.
Com diria la meva iaia aquestes galetes són de molt d'aliment!!

Ingredients:
1 ou
35 grs de sucre de canya
90 grs de mantega
200 grs de farina integral d'espelta + 5grs de llevat en pols
75 grs d'ametlla molta                                                            Encendrem el forn dalt i baix a 190ºC
 Batrem l'ou amb el sucre.
 Després agreguem la mantega a temperatura ambient. Remourem bé.
Incorporem l'atmetlla i mesclem.
 Finalment afegim la farina i pastem amb les mans, uns 4 minuts més o menys.
 Directament fem les galetes. Enfornem a l'altura mitjana dalt i baix a 190ºC 15 minuts.
Ja veureu que tenen el sucre just. Nosaltres acabarem banyant-les amb xocolata segur, ja que les an fet els nens complirem el seu desig.

Bon profit i bona cuina!

No hay comentarios:

Publicar un comentario