lunes, 7 de agosto de 2017

Ensalada d'atún

Potser ara és el temps que més es menja atún tant fresc com en llauna, aquest és amb llauna, però si el voleu fresc, igual us quedarà bé.

Ingredients:

1 alvocat
1 llauna d'atún al natural
2 tomaques mitjanes
oli, sal, vinagre de modena
vinagre balsàmic de modena




L'elaboració d'aquest plat és molt senzilla. Primer de tot tallarem la tomata a daus amb l'albocat,  afegirem oli. sal i vinagre de modena. Ho deixarem macerar a la nevera 1 hora. Aquí bé un TRUQUET si no voleu que se us faci negre l'alvocat afegiu també el pinyol a la maceració.
Per muntar el plat primer afegiu l'atún escorregut i damunt l'ensalada de tomata, per finalitzar afegim un xorret de vinagre balsàmic.
Ja veureu quina ensalada més bona i gustosa.

Bon profit!!    Salut companys!

No hay comentarios:

Publicar un comentario