Ingredients:
140 grs de farina/ espelta integral, espelta blanca, qualsevol tipus de farina val
83 ml d'aigua tèbia
10 grs de llevadura de pastilla
3 grs de sal
1 cullerada sopera d'oli d'oliva
Primer de tot mesclarem el llevat amb l'aigua tèbia.
En un bol farem un volca, al mig afegim l'oli, el llevat. Remourem amb una espàtula o amb les mans.
Aquí afegim la sal.
Continuem pastant al marbre uns 8 minuts fins que la massa sigui llisa.
Quan hagi passat 30 minuts preescalfarem el forn a dalt i baix 250ºC.
Passat aquest hora, la tornem amassar per a treure-li l'aire. Li donem forma de "Pizza" la més prima possible, a mi no se'm dóna molt bé, jejej!
L'adornem com més ens agradi.
TRUQUET IMPORTANT: Si tenim una llanda per a fer pizza amb forats al cul, la utilitzarem sense el paper d'enfornar, si no és així la possarem a la llanda de forn normal amb el paper vegetal. Hi ha baix de tot, al cul del forn l'enfornarem a 250ºC 10 minuts d'alt i baix. Ja veureu que us quedarà molt cruixent.
Intenteu que les mides siguin exactes si utilitzeu farina blanca de qualsevol tipus, amb la integral haureu d'afegir una miqueta més d'aigua.
BON PROFIT I BONA CUINA!!
140 grs de farina/ espelta integral, espelta blanca, qualsevol tipus de farina val
83 ml d'aigua tèbia
10 grs de llevadura de pastilla
3 grs de sal
1 cullerada sopera d'oli d'oliva
Primer de tot mesclarem el llevat amb l'aigua tèbia.
En un bol farem un volca, al mig afegim l'oli, el llevat. Remourem amb una espàtula o amb les mans.
Aquí afegim la sal.
Continuem pastant al marbre uns 8 minuts fins que la massa sigui llisa.
Una vegada formada la ficarem dintre d'un bol que haurem untat amb oli d'oliva, la taparem amb un drap o la seva tapa.
La deixarem fermentar 1 hora o d'un dia per a l'altre a la nevera.
Quan hagi passat 30 minuts preescalfarem el forn a dalt i baix 250ºC.
Passat aquest hora, la tornem amassar per a treure-li l'aire. Li donem forma de "Pizza" la més prima possible, a mi no se'm dóna molt bé, jejej!
L'adornem com més ens agradi.
TRUQUET IMPORTANT: Si tenim una llanda per a fer pizza amb forats al cul, la utilitzarem sense el paper d'enfornar, si no és així la possarem a la llanda de forn normal amb el paper vegetal. Hi ha baix de tot, al cul del forn l'enfornarem a 250ºC 10 minuts d'alt i baix. Ja veureu que us quedarà molt cruixent.
Intenteu que les mides siguin exactes si utilitzeu farina blanca de qualsevol tipus, amb la integral haureu d'afegir una miqueta més d'aigua.
No hay comentarios:
Publicar un comentario