Aquestes patates són una festa, cada vegada que les faig triomfen. L'altre dia se les va endur una de les meves filles d'excursió i van tenir molt d'èxit👌.Per això l'e nomenat "Patates de Festa". Són molt fàcils de fer l'únic que heu de tenir en compte es comprar patata per a forn, és a dir la patata blanca rentada. L'heu de tallar una mida raonable perquè es cogui bé. Jo utilitzo la mandolina la part més gruixuda.
Ingredients:
4 patates mitjanes
oli d'oliva
Espècies al gust;
1 cullerada de orenga,
1 " de pimento roig dolç
1 cullerada de farina de cigrons
1 cullerada de llevadura de cervesa
1 culleradeta de sal
Fiqueu les especies que vulgueu a més millor.
Rentarem les patates, les tallarem a lo llarg amb l'ajuda d'una mandolina o a mà. Les posarem a un bol i les untarem amb tots els ingredients. Agafarem la llanda de forn amb paper vegetal i les posarem a sobre sense que es toquin a 200ºC 30 minuts, dalt i baix.
Les podeu acompanyar amb salsa rosa, ketxup o inclos amb guacamole. A gustos colors i sabors.
BON PROFIT I BONA CUINA!!
Ingredients:
4 patates mitjanes
oli d'oliva
Espècies al gust;
1 cullerada de orenga,
1 " de pimento roig dolç
1 cullerada de farina de cigrons
1 cullerada de llevadura de cervesa
1 culleradeta de sal
Fiqueu les especies que vulgueu a més millor.
Rentarem les patates, les tallarem a lo llarg amb l'ajuda d'una mandolina o a mà. Les posarem a un bol i les untarem amb tots els ingredients. Agafarem la llanda de forn amb paper vegetal i les posarem a sobre sense que es toquin a 200ºC 30 minuts, dalt i baix.
Les podeu acompanyar amb salsa rosa, ketxup o inclos amb guacamole. A gustos colors i sabors.
BON PROFIT I BONA CUINA!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario