Recepta de la meva mare!
La confitura de cabell d'àngel sempre la fa ella, com ella ningú. Algun dia em tocarà fer-la a mi, però de moment té ella la il·lusió i les ganes, amb les carabasses que planta el meu pare a l'hort, així que anem per feina!!
Primer de tot agafarem 5 carabasses, una cassola amb aigua freda i ficarem la carabassa tallada com poguéssim i amb pell. Quan arranqui a bullir la deixareu coures 20 minuts.
Una vegada acabat la cocció la treure'm i la fiquem amb aigua freda i amb un escorredor al costat anem desfent la carabassa dins l'aigua i ficant-la a l'escorredora dintre d'un bol. La podem deixar tota la nit ella mateixa anirà traient l'aigua que li sobra. (el suc de la nit el guardarem per a la cocció). Aquest procés fa que es talli la cocció de cop i ja veureu com és desfà de la closca en un moment.
Ingredients;
1kl de carabassa sense suc
500 grs de sucre
La pell d'una llima
2 branquetes de canela
Suc del repòs de la nit.
Agafarem una cassola on ficarem tots els ingredients. Una vegada arranqui a bullir la deixarem 90 minuts fins que canviï de color entre groc i daurat. Anem afegint el suc del repòs i removent perquè no se'ns enganxi.
Ara bé, ja la tenim!!
Teniu dues opcions; 1r: la podem ficar amb pots al bany Maria, una vegada arranqui a bullir 10 minuts.
2on: una vegada freda la podem congelar, sense passar pel proces anterior. Nosaltres sempre fem aquesta aguanta molt bé.
BONA CUINA I BONA FESTA!!!
La confitura de cabell d'àngel sempre la fa ella, com ella ningú. Algun dia em tocarà fer-la a mi, però de moment té ella la il·lusió i les ganes, amb les carabasses que planta el meu pare a l'hort, així que anem per feina!!
Primer de tot agafarem 5 carabasses, una cassola amb aigua freda i ficarem la carabassa tallada com poguéssim i amb pell. Quan arranqui a bullir la deixareu coures 20 minuts.
Una vegada acabat la cocció la treure'm i la fiquem amb aigua freda i amb un escorredor al costat anem desfent la carabassa dins l'aigua i ficant-la a l'escorredora dintre d'un bol. La podem deixar tota la nit ella mateixa anirà traient l'aigua que li sobra. (el suc de la nit el guardarem per a la cocció). Aquest procés fa que es talli la cocció de cop i ja veureu com és desfà de la closca en un moment.
Ingredients;
1kl de carabassa sense suc
500 grs de sucre
La pell d'una llima
2 branquetes de canela
Suc del repòs de la nit.
Agafarem una cassola on ficarem tots els ingredients. Una vegada arranqui a bullir la deixarem 90 minuts fins que canviï de color entre groc i daurat. Anem afegint el suc del repòs i removent perquè no se'ns enganxi.
Ara bé, ja la tenim!!
Teniu dues opcions; 1r: la podem ficar amb pots al bany Maria, una vegada arranqui a bullir 10 minuts.
2on: una vegada freda la podem congelar, sense passar pel proces anterior. Nosaltres sempre fem aquesta aguanta molt bé.
No hay comentarios:
Publicar un comentario