Unes hamburgueses veganes o per a menjar-nos les llenties diferents, també podeu utilitzar cigrons, fesols, xampinyons, pastanaga....
Fàcils, ja veieu si compreu les llesties de pot,ja teniu mitja feina feta el sofregit és un moment. També us aconsello que li fiqueu espècies.
Ingredients:
200 gs de llenties cuites
1 pimentó verd
1 pimentó roig mitja
1 ceba mitjana
1 cullerada d'avena
1 cullerada de farina de panís
1 cullerada de pa ratllat
oli, sal, orenga, curcuma, timo, etc.
Primer ficarem a una paella una culleradeta d'oli d'oliva i sofregim la ceba amb un polsim de sal. D'oli no en fico molt perquè o cuino sempre amb tapa i es cou tot al vapor.
Continuem afegin el pimentó roig i verd. AIX!! Piqueu les verdures lo més petites possible. Taparem us 5 minuts.
Agafem les llesties i el sofregit o mesclem tot, també o passem una mica per la picadora o el 1,2,3.
Incorporem els altres ingredients, l'avena, pa ratllat, la farina, sal i espècies.
Aquí agafarem pa ratllat damunt del marbre o paper film per no embrutar tant, farem pilotes i després aplanarem.
Les courem a la planxa amb una miqueta d'oli de coco o d'oliva.
Són molt bones! Ja veieu quina bona cara tenen. Es poden congelar.
BON PROFIT I BONA CUINA!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario