La veritat és que no sabia quin nom ficar-li a aquest plat. Però al final e acertat!
De conill en mengem cada setmana, el faig d'aquesta manera i surt molt bo i té molt d'èxit. L'ideal és fer-lo amb vi oporto, però com no en tenia vaig fer una mescla de vi moscatell i vi blanc, i també va estar bo. Ja veureu quina recepta més fàcil i bona de menjar.
Ingredients:
1 conill trossejat
1 got de vi oporto
1 ceba grandeta
1 pastanaga grandeta
1 trocet de porro
sal, oli, pebre i aigua
Agafarem el conill que haurem trossejat la nit anterior salpebrem, ficarem a una cassola quatre cullerades d'oli d'oliva i marcarem el conill és a dir el fregirem a foc fort però només per fora. ( no volem que es cogui).
Una vegada marcat el treurem de la cassola el reservem. Afegim totes les verdures al mateix temps amb l'oli del conill, deixem d'aurar.
Una vegada fet aquest pas, tornem a introduir el conill damunt les verdures, afegim el vi i un got i mig d'aigua.
Deixem fent xup-xup 20 minuts a foc mínim.
Per fer aquest arròs, trieu el que més us agradi, llarg, basmati, bomba, etc. Teniu compte amb l'aigua a de ser el doble de l'arròs una mica més.
Per a 5 persones:
300 grs d'arròs
1 dent d'all gros
2 cullerades soperes d'oli d'oliva
625 grs d'aigua
Daurarem els alls laminats amb l'oli quan ja estiguin rossets afegim l'arròs amb l'aigua o deixem bullir 17 minuts a foc lent. Ha de quedar sense aigua.
Vaig mesclar el plat amb mig muniato que vaig fer al forn, m'agrada menjar dolç i salat, va estar nolt bo!
BON PROFIT I BONA CUINA!
No hay comentarios:
Publicar un comentario